PENSIUNEA ROZELOR
PENSIUNEA ROZELOR SÂMBĂTA DE SUS- o cazare de basm
O cazare de basm in mijlocul pădurii fermecate!
Este un loc de basm unde te poți încărca cu energie și unde poți savura băutura ta preferată in liniște, pășind cu picioarele goale prin roua dimineții sau pe poteci sub clar de lună! Dacă doriți să va relaxați, să va conectați cu natura, să admirați flora si fauna, sa auziți ciripitul păsărilor si clipocitul apei sau poate doriți sa va răcoriți in apa izvoarelor de munte, atunci ați ajuns unde trebuie!
Vă așteptăm cu drag la Pensiunea Rozelor!

O cazare de basm in mijlocul pădurii fermecate!
Pensiunea Rozelor este situată in Stațiunea Climaterică Sâmbăta, Comuna Sâmbăta de Sus, jud. Brașov într-o poiană izolată, in mijlocul pădurii, la 800 m de la drumul spre Mănăstirea Brâncoveanu, pe drumul forestier spre Lisa.
Pensiunea Rozelor are o suprafață de 300 mp, pe două nivele, parter și etaj.
La etaj avem patru dormitoare spațioase, fiecare cu baie proprie, cu TV , doua dintre camere având și balcon și un loc de joaca pentru copii pentru serile răcoroase de la munte. La parter avem un salon generos cu loc de luat masa si loc de relaxare cu canapele, șemineu și TV. Tot la parter avem o bucătărie complet utilată, un grup sanitar si încă un dormitor cu baie.
Pensiunea dispune de o curte spațioasă cu loc de parcare, terasa acoperită cu loc de relaxare și loc de servit masa, foișor cu grătar și ceaun, loc de joacă pentru copii cu leagăn, trambulină și tobogan. Zona in care ne aflăm este ideală pentru drumeții si plimbări cu bicicleta. Prin faptul ca ne aflam in inima Țării Făgărașului, permite turiștilor sa viziteze o multitudine de obiective turistice existente in zonă:
Mănăstirea Brâncoveanu, Transfăgărășanul, Mănăstirea Cisterciană de la Cârța, Herghelia de la Sâmbăta de Jos, Cetatea Făgărașului, Bisericile fortificate din Țara Făgărașului, Mănăstirea Rupestră de la Șinca, etc.

g_nqy2snwjdxhcamqyd3e2gqul1.jpg
g_no550hnkhe7gxdg5plw0ggv97.jpg
g_rm6tekakey2x29qfj5pfhz4bd.jpg
g_wqmtdazmglqzgx7paa96hj2r8.jpg
g_d4jvc6vah9b4fun4zjlavqxj4.jpg
g_yzmuhyfwfot2fw60ua5777i4l.jpg
g_b135ugd7zcenw5lrsgqxlxtgq.jpg
g_mprm7i5ygsajcje4esg5y8ozb.jpg
g_nzyxjxs76wro9mjgxq3r7ew9p.jpg
g_91npsw70l6y54yq90hp0brqab.jpg
g_mdphh2sy8hkmaltwroorizbg3.jpg