NOOKS BY ADYBECA, JUDEȚ BIHOR
Balnaca Traditional Nook
NOOKS reprezinta mai multe case traditionale romanesti restaurate in judetul Bihor, fiecare amenajate cu propria personalitate, un farmec unic și un deplin respect față de context și meșteșugurile moștenite din vechime.
Balnaca Traditional Nook este localizata la intrare in Munți Apuseni, casuta oferind călătorilor o evadare fata de agitația orașului. Am creat cu grijă un spațiu care amestecă cu măiestrie elemente de design rustice, boeme și industriale, asigurând o experienta pe cat de confortabila pe atat de atractiva din punct de vedere estetic.

Oferim facilități moderne, cum ar fi Wi-Fi 4G, parcare privată, dar si ciubar oferind modalitatea perfectă de relaxare.

La intrarea în spațiul nostru, oaspeții sunt întâmpinați de un leagăn, care a fost făcut de fierarul satului și decorat cu un material textil țesut din fire de iută de către noi. Biblioteca misterioasă, unde cărțile sunt puse invers, oferă o oportunitate plăcută de descoperire, în timp ce un colț de lectură oferă un spatiu cozy cu ferestrele mari și o canapea confortabilă.

Cuptorul este elementul central al casei, construit de un artist ceramic local folosind materiale naturale, servește nu doar ca sursă de căldură, ci și ca scara care duce la zona de dormit.

Bucătăria, ca fiecare colț al casei noastre, spune o poveste. Masa și blatul au fost salvate din lemnul de foc, în timp ce cutiile de lemn servesc ca spațiu de depozitare discret. Echipată cu o plită electrică mică, un frigider mini, o cafetieră și ingrediente de bază, bucătăria oferă instrumentele necesare pentru a crea experiente culinare inedite.

În exterior, terasa se bucură de o panoramă asupra dealurilor și pădurilor din jur, perfectă pentru savurarea unei cafele dimineața. Curtea spațioasă oferă mai multe locuri de relaxare, inclusiv leagăne, hamace și o zonă pentru foc de tabără, în timp ce fostul grajd s-a transformat într-un spațiu colorat, vesel pentru creativitate și recreere.

Oaspeții vor avea acces complet și exclusiv la întreaga proprietate, inclusiv la sura restaurata, și nu vor fi deranjați de alți oaspeți. Deși casa este potrivită pentru familii mai mari, recomandăm un maxim de cinci persoane pentru a asigura confortul și intimitatea.

Invitam oaspeții noștri să ne viziteze pentru a se bucura de acest mic paradis boem și pentru a crea amintiri de neuitat.
g_lvubvspws1rg5pkjd2mqp1cqd.jpg
g_n1d5qodwj9dbu9ip66skobte8.jpg
g_tkw4zy7tm5dwk2pd7yraa9ts6.jpg
g_qr2v89wn7w0qitmi4uevgc5kv.jpg
g_gvdy3n6b4pnvhuvxub4zdypso.jpg
g_yuk0qj69am0y34pazy68cd0h4.jpg
g_3rjc0sf0z1db4ycph6wijs89g.jpg
g_mdhi0geloauy9597av62v2ez5.jpg
g_4tqurhnfruecjlpam3ir7kwig.jpg
g_ogp24gg02jt94ko0yc5i5zoud.jpg
g_sl5m0m1dxfc6wmcy42be9ado1.jpg
g_pzp7ghea1ufd4xk9ikkvwbkye.jpg
g_6gxhz3vduxsf9378coj11wrtm.jpg
g_gwgri29jkmfp4uscpn4jeko0g.jpg
g_03l4j31kndor2dlff14q2odxk.jpg
Social Media