HOTEL CORSA
Hotel Corsa Boutique
Hotelul Corsa *** este situat într-o zonă liniştită, la doar 10 metri de plajele de nisip din Mangalia de pe litoralul Mării Negre. Mangalia, cea mai sudică staţiune de pe litoralul Mării Negre, are o climă dulce, asemănătoare cu cea mediteraneană, ceea ce face ca primăvara să sosească mai devreme, iar toamna să întârzie aici mai mult. Mangalia este singura staţiune maritimă care deţine izvoare minerale (sulfuroase, mezotermale şi radioactive, folosite din antichitatea romană).
Hotelul Corsa *** este situat într-o zonă liniştită, la doar 10 metri de plajele de nisip din Mangalia de pe litoralul Mării Negre. Plaja privata in imediata apropiere a hotelului ofera sezlonguri si umbrelute de stuf,agrement marin(skijet-uri), unde se pot comanda bauturi de la barul propriu. Acesta este situat la 100 de metri de centrul oraşului Mangalia. Portul turistic este la 150 de metri, iar aeroportul la 50 km.
În timpul sejurului puteţi vizita:
Moscheea Esmahan Sultan - Mangalia
Unul dintre cele mai atractive obiective turistice din sudul litoralului este Moscheea „Esmahan Sultan” din Mangalia, cel mai vechi lăcaş de cult musulman din România. Geamia „Esmahan Sultan” a fost ridicată în 1573 sau în anul 931 după calendarul musulman Hadjira, în memoria unuia dintre cei mai importanţi conducători ai Imperiului Otoman din acea perioadă, Selim al II-lea, de către fiica sa, Esma.
Muzeul de Arheologie Callatis Mangalia
Primele cercetări de arheologie la Mangalia au fost întreprinse de către C. Butculescu, urmat de inginerul topometru Pamfil Polonic, care a lucrat sub îndrumarea lui Grigore Tocilescu
Pestera Movile
Considerata de cercetatorii stiintifici un ``colt de Marte``, pestera Movile a fost descoperita accidental in anul 1986 in zona numita ``La Movile``, in partea de nord-vest a orasului Mangalia.
Pestera Limanu
Peștera Limanu este localizata în partea sudică a României, în arealul comunei Limanu, nu departe de satul Limanu.
Mangalia, cea mai sudică staţiune de pe litoralul Mării Negre, are o climă dulce, asemănătoare cu cea mediteraneană, ceea ce face ca primăvara să sosească mai devreme, iar toamna să întârzie aici mai mult. Mangalia este singura staţiune maritimă care deţine izvoare minerale (sulfuroase, mezotermale şi radioactive, folosite din antichitatea romană).
g_0ml0d06hvxmijzvan8kn57qtt.jpeg
g_pdjt4dxpk14wabnnf4xvxx1rj.jpg
g_uw3w06guak7x9v8c0fmx0e2so.jpg
g_riflz13ro7u54q7cit5oq09r9.jpg
g_herjrei0yfsc743nok70ahox8.jpg
g_k0dgxveeu571pbkbs7lq5vzwn.jpeg
g_2eolsje29dz7t2uv9groqacfz.jpg
g_7e93shqf0q167en9g079d5eaj.jpg
Social Media