BAMBUUSGARDEN
Mini Spa în Mijlocul naturii
În inima pitorească a județului Vâlcea, într-un colț de rai în care natura și modernul se imbina în armonie, se află Bambuus Garden Drăgășani. Aici, fiecare element este meticulos îngrijit pentru a vă oferi o experiență de neuitat, în care relaxarea, reîncărcarea bateriilor și crearea amintirilor se desfășoară într-un cadru desprins absolut minunat.

Înconjurați de frumusețea naturii și de aerul proaspăt al locului, vă veți simți ca și cum ați fi călcat pe tărâmul visurilor. Fiecare detaliu este gândit pentru a vă oferi o oază de liniște și confort, departe de agitația urbană și poluare. Aici, simplitatea devine lux, iar fiecare moment devine prețios.

Puteți alege să vă bucurați de plimbări în aer liber pe dealurile și în pădurile din împrejurimi, explorând frumusețea naturală ce vă înconjoară, iar după o zi plină de aventuri, vă puteți retrage într-un spațiu dedicat relaxării și revigorării. Cu facilități precum sauna și jacuzzi, veți putea învinge oboseala și stresul zilei, regăsindu-vă echilibrul și energia.

Proprietatea impresionează prin cele două suite și un mini apartament, fiecare fiind amenajat cu grijă și atenție la detalii, oferindu-vă intimitate și confortul unei terase și grădini private. Fie că sunteți în căutarea unei escapade romantice sau a unei vacanțe în familie, Bambuus Garden Drăgășani vă așteaptă cu brațele deschise pentru a vă oferi o experiență de neuitat în mijlocul naturii.

De ce să alegeți Bambuus Garden? Pentru că aici veți găsi toate serviciile menționate anterior,compania unor gazde extrem de primitoare si dedicate acestui mic colt de rai, îmbinate cu farmecul unei zone turistice cu potențial imens. Aflată în proximitatea binecunoscutelor crame de pe Dealul Viilor, zona Drăgășani vă îmbie cu Drumul Vinului, un traseu de o rară și cuceritoare frumusețe, pe care nu veți vrea să-l ratați!

Rezervați acum un sejur pe Valea Verdei, cea mai nouă zonă turistică din România, și permiteți-vă să vă bucurați de SPA & Centru Welles, saună, jacuzzi și o zonă special dedicată relaxării. La Bambuus Garden Drăgășani, veți găsi mai mult decât o cazare la țară - veți descoperi un colț de rai în care timpul pare să se oprească pentru a vă oferi cele mai frumoase amintiri.
g_hx1q1mvgfv2dvgn93mf0mrbz0.jpeg
g_1myeuu5aq8ddbznuy46gb70uh.jpeg
g_9oljucv4t4yfg2qkemqzi9l7z.jpeg
g_l497bpe6bs4cb9ki6ouo6ahji.jpeg
g_d70j1dwek3vhsaipjc79ymzpr.jpeg
g_kgzoaubijrfo8q33oiz6czc9g.jpeg
g_ol6mbw2rofw1a37g4q8rbx79p.jpeg
g_leieg30aq3s8np162hdjl4el4.jpeg
g_0e4liov2dt0yrnm53g8nl01ap.jpeg
g_kiqh4ybzq5xu0oc0d3v22niah.jpeg
g_3suey4nf7z8yvzzt1vkjwjb89.jpeg
g_kzghf0s3h7n3tuuje2t0hmmml.jpeg
g_ztmet7c23e7dooqeufwngl4zp.jpeg
g_61e25gmoocssuj1ptgnjzc9yq.jpeg
g_ojb04a256cjgux5nvzk03e17e.jpeg
Social Media