CASTEL HOTEL DANIEL, JUDEȚ COVASNA
Castel Hotel Daniel
Castel Hotel Daniel a devenit un nume consacrat în turismul premium tradițional din România, un resort destinație în adevăratul sens al cuvântului. Acesta se evidențiază printre resorturile din România cu o tematică foarte bine conturată, dată de istoria Castelului și tradițiile zonei. Fiind deschis ca un Castel Hotel cu 8 camere în urmă cu aproape 10 ani, acesta și-a dezvoltat în continuu facilitățile, pe lângă cazarea în 20 de camere tematice, oferind astăzi servicii integrate pentru un sejur și o experiență completă : un domeniu și parc extins de aproape 2 hectare, un restaurant ce aduce în prim plan ingrediente și rețete locale, un centru Spa cu numeroase atracții clasice dar și unele specifice locului, expoziție multimedia despre istoria locului, terasă grill, loc de joacă pentru copii, o șură de evenimente,și multiple opțiuni de programe, de la închirierea de biciclete, drumeții în natură, vizite la meșteșugari tradiționali sau închirieri de costume de epocă.
Castel Hotel Daniel nu este doar un resort - este o destinație de suflet, unde istoria se împletește cu confortul modern pentru a oferi o experiență de neuitat.
O vizită la Castel Hotel Daniel este înainte de toate o experiență care rupe oaspetele de cotidianul agitat și îl transpune într-o lume atemporală, învăluindu-l în vraja vremurilor demult apuse.
Situat într-un castel renascentist renovat cu grijă, această destinație oferă nu doar o experiență de cazare memorabilă, ci o întreagă poveste îmbibată cu șarm.
Cele 20 de camere tematice reînvie istoria de peste 400 de ani ai castelului. Oaspetele nostru poate retrăi viața nobililor de altădată odihnindu-se printre frescele seculare în camera Constantinopol, se poate simți ca o veritabilă prințesă modernă în Boudoirul Contesei, sau își poate petrece cea mai romantică escapadă alături de domnișoara lui, în fața șemineului din Castle Gate Room.
Însă oricât de epică ar fi înnoptarea într-un castel, noi știm că o experiență autentică se făurește cu toate ingredientele. Așa că, dincolo de cazare, am gândit atent fiecare facilitate astfel încât să-l poarte pe oaspete într-o călătorie dincolo de cotidian.
Restaurantul nostru îl seduce într-o excursie culinară prin meleaguri verzi unde pasc vaci și bivolițe, prin cămări cu rețete uitate, la o adevărată întâlnire gastronomică, permițându-i să se bucure de aromele savuroase ale Transilvaniei.
Toate acestea se completează perfect cu o experiență de relaxare la Cellarium Slow Down Spa. Situat în pivnița boltită a Castelului Mic, într-o atmosferă arhitecturală cu totul aparte, acesta este un spațiu atemporal ancorat în istorie, unde oaspetele este invitat să încetinească în mod conștient, să meargă încet, să respire încet, să se purifice și să se regenereze. Cellarium Spa îmbină facilitățile clasice, precum piscina cu apa turcoaz, jacuzzi-ul și sauna cu atracții inedite bazate pe remedii tradiționale locale, precum Kneip-ul Secuiesc, Scrub Bar-ul cu elixirul local, chimenul, sau masajul tămăduitor cu bocceluțe calde cu plante medicinale.
Printre celelalte facilități ai resortului regăsim și recent deschisa expoziție multimedia „1680 reloaded”, care readuce la viață poveștile Castelului, și poartă oaspetele într-o lume magică a nunților nobiliare sau ospețelor princiare.
Pentru ca călătoria în timp să fie completă, oaspeții noștri se pot plimba pe aleile din parcul generos al domeniului îmbrăcate în haine de epocă, simțindu-se ca niște veritabili nobili de altădată.
Cu servicii impecabile și atenție la detalii, Castel Hotel Daniel promite o escapadă de neuitat, unde fiecare moment este o poveste demnă de spus.
g_1lt4aqsfc9a2dvirj0vwfcgu9.jpg
g_y5rqdg7ru0qllk777obznjamq.jpg
g_pz14lvz5hfh3uxj4wxqbryot7.jpg
g_qbra7ql9qpzu6j59x3zfz4qgi.jpg
g_0pw1gbrncoaw4zp3ju0z0eq5s.jpg
g_h5gh2s21zpf083a72cb2qtgp2.jpg
g_4tauhjydzvbgoezkjvtlg0cmu.jpg
g_vgjmxjlixr04sqqufn5thj2dj.jpg
g_7fl16fulzjfwqa6bcn4rblupf.jpg
g_3i4dwr6lr2tzetn8urni1zmu8.jpg
g_g3es2ll5k0am695czrufq0wrf.jpg
g_rfx1fxlu1bdu00f2xkg5sqg7m.jpg
g_bqoglee1ouvu3cdq3u1bf2y47.jpg
g_f1beqe6v75ta7ty52zn42o3c1.jpg
g_a7ejl89agw3ea5qlwtfmvbkiq.jpg
Social Media