BILBOR CHALET
Bilbor Chalet - Cel mai nepoluat loc din România
Bilbor Chalet este o cabană premium din lemn rotund, situată în localitatea Bilbor, județul Harghita.

La 1000m altitudine, într-o locație izolată, oferă cadrul perfect pentru a descoperi frumusețea simplității din natură, simțind, în același timp, răsfățul facilităților de lux.
Bilbor Chalet este locul tău de relaxare, acea cazare de la munte în care nu vei descoperi doar un loc de dormit, ci un stil de viață, o experiență autentică amprentată de specificul zonei.

O cabană de lemn la munte cu 5 camere (capacitate: 10 persoane), în locul cu aerul cel mai curat din România. O oază de liniște, cu facilități premium care să vă ofere ție și celor dragi confortul suprem armonizat de simplitatea naturii.


Cabana a fost construită din cât mai multe materiale eco-friendly (lemn, lac pe bază de apă, țesături naturale și piatră naturală), utilizează un sistem de încălzire 100% ecologic și un sistem propriu de canalizare cu fose septice ecologice și recoltare a apei de ploaie. Nu în ultimul rând, trebuie să știi că deținem chiar și o stație de încărcare pentru mașinile electrice, tratând cu desăvârșită responsabilitate pentru mediu fiecare acțiune pe care atât noi, cât și oaspeții noștri o întreprind.
g_hq6g1mhdiw2wnzla5yyew97mn.jpg
g_8ypp2ske8o8c1kib2t3xt6y9e.jpg
g_kgxtlqgrcnbx18ya9ruxaamjk.jpg
g_pizptj8waw6g99lqa94nu2xy0.jpg
g_pul8kqjfs7owcyl8s45dznopp.jpg
Social Media