CASA DIMINEȚI ÎN CERDAC, JUDEȚ NEAMȚ
Dimineți în Cerdac - casa bunicii unde poți veni și tu
Localizată la poalele pădurii, cu un pârâu curgând prin spatele grădinii și un schit străvechi ascuns pe deal, Casa Dimineți în Cerdac vă surprinde cu cerdacul său larg, cu soba pe lemne ideală pentru relaxare și povești, cu bucuria descoperirii elementelor tradiționale din această parte a Moldovei, într-un design interior fascinant, transpunându-vă în atmosfera caldă a vacanțelor petrecute la bunici.
Locația și-a deschis porțile în 2022 și îmbină autenticul românesc, farmecul amintirilor din copilărie și simbolistica traiului pe aceste meleaguri care se regăsesc în fiecare colțișor. Casa lutuită cu grija de altă dată, este situată în Piatra Neamț, are aspect autentic nemțean și dotări moderne discrete. Confortul oaspeților este sporit de 2 livinguri spațioase dintre care unul dotat cu sobă cu pat încălzit. Grădina casei străjuită de copaci seculari va fi doar a voastră să o luați desculți la pas, să vă jucați la adăpost de caniculă sau să vă dați cu sania pe derdelușul din vale iarna.
Casa Dimineți în Cerdac este alegerea potrivită pentru orice sejur pe parcursul anului, când doriți să vă bucurați de momente unice alături de familie sau prieteni. Cele 4 camere ale casei ”Dimineți în Cerdac” au fiecare numele și povestea ei. Camera cu Arici, Dănuț, Sofica și Valerica au fost inspirate de oamenii din viața noastră a proprietarilor, cu care avem în comun, atașamentul pentru acest loc de poveste! Căsuța dispune și de spații comune generoase, unul la etaj dotat cu canapele și spațiu de joacă pentru copii și al doilea la parter având în centru o sobă tradițională cu pat încălzit. Confortul îți va fi asigurat de o bucătărie complet mobilată și utilată pentru gătit după placul inimii.
Dimineți în Cerdac se închiriază la cheie în regim de self-catering, este un spațiu special gândit să ofere siguranță celor mici dar și acces persoanelor cu dizabilități.
Cerdacul care împodobește grațios două laturi ale casei, căsuța din copac, locul pentru foc de tabără, grădina străjuită de copaci bătrâni, aleile pietruite și leagănul din curte sunt doar câteva detalii pe care te invit să le descoperi pe cont propriu.
Practicăm un turism prietenos cu natura, încurajăm turiștii să observe și să protejeze la rândul lor biodiversitatea grădinii noastre unde pot fi văzute veverițe, arici, numeroase specii de păsări, șopârle și insecte. La noi veți găsi toate condițiile pentru a petrece un sejur de calitate dar ne place să evităm risipa de orice fel. Susținem cât ne stă în putere comunitatea micilor producători locali, punem accent pe turismul practicat pe îndelete oferind asistență discretă oaspeților noștri în descoperirea celor mai frumoase locuri și experiențe pe care această locație le are de oferit.
Căsuța Dimineți în Cerdac este punctul ideal de pornire în trasee de explorare a regiunii Neamț. Pe o rază de maxim o oră de mers cu mașina se regăsesc numeroase obiective naturale (chei, lacuri, munți, păduri, via ferata Astragalus) care pot fi abordate la pas sau pe bicicletă, cetăți, conace, schituri și mânăstiri, case tradiționale transformate în muzee, rezervații naturale. Toate acestea sunt condimentate cu gastronomia savuroasă a Moldovei care se bazează pe producători locali și rețete străvechi transmise din generație în generație.
g_mpa1myv4g8onui1rj9s81ys6p.jpg
g_x6nteclh5fdc7xgtahwk2vz3n.jpg
g_lnrrdhmut5ewh0hueplwtrbu9.jpg
g_qmhofiyaitxyxtoqft3ak1ow1.jpg
g_26skhsthi62fegr10rv2r90xp.jpg
g_j8pk6os9np6rfu5t6avqa8l30.jpg
g_j898x3s3mpkc9vw4tf4hv92oi.jpg
g_lzyicmqvehktv9s0ra835ygqj.jpg
g_mv30noiyf03szmgoau8jmvobq.jpg
g_np3833x37ss6983lboxqb41s5.jpg
g_oh3396o4zev5q4mm0sefkm5rg.jpg
g_nll9acb48vzmwj12shni0n17v.jpg
g_zxiadnokanq59nj4xy4hx6og7.jpg
g_1vl13xsqmk0344dzwrzx30cmy.jpg
g_1l22ox1mqyhhhfb6i76nfzu1q.jpg
Social Media