PENSIUNEA ,,LA TUDORA", REPUBLICA MOLDOVA
Pensiunea ,,La Tudora"- locul unde fiecare fir de iarbă este imbălzămat cu dorul de acasă
Pensiunea ,, la Tudora- locul unde liniștea Nistrului, tradiția si sălbaticul naturii se împletesc perfect! Pensiunea dispune de 2 casute din lemn spre cazare. Acum suntem in constructia casutei din canepa - casuta eco care cucereste deja fiecare vizitator care vizitează locatia noastra.In plină vara se face si campare-pacat intr-un asa loc pitoresc sa nu simti mirosul firului de iarba sau a fanului proaspat cosit. Aici veti putea gusta din cele mai delicioase preparate autentice gastronomice zonei - placinta miresei, borșul cu burecheți, rasolul din suvai, plachia din peste si ghitmanul- preparate care au capatat statut de STG(specialitate traditionala garantata). La fel puteti savura din atelierele noastre- olaritul, gastronomia si desigur impletitul coronitelor din flori culese din lunca Nistrului. Iar in plina vara nu ratati sansa sa va delectati cu Piersicii din s. Tudora in cvadrul evenimentului organizat de catre pensiune - Targul Cultural Turistic ,,Hai la Piersici!
Pensiunea ,,La Tudora"- o oază a tradițiilor și ospitalității gospodarilor din Valea Nistrului de Jos, situată într-un peisaj rustic autentic. Aici va asteaptă o experiență de neuitat, unde vei descoperi bucuria vietii la sat precum si unicitatea gastronomică a regiunii. Fiecare oaspete devine parte din povestea noastra, povestea jupinesei Tudora - femeia care stia a pregati licori din plante pentru toti care ii treceau pragul hanului. In cadrul activitatii noastre chiar si cuvintele regionalismele isi au aportul sau in crearea imaginii - la sigur nu ati auzit de duboaie, de trandadai, suvai, magaz, etc- sunt ingredientele auditive ale locatiei noastre.
Deci , pensiunea ,,La Tudora,, ofera o experiență autentica a gastronomiei traditionale regionale, turisii invățând despre obiceiuri locale, prin implicare la ateliere ( placinnta miresei, pregatirea burecheților, etc.
Dispunem de 2 casute din lemn spre cazare, dar in curand lansam casuta din canepa - eco si confortabilă, ea reprezentând o atracție unică. Astfel turiștii vor experimenta o sedere confortabilă , ecologică.
La fel in perioada estivala facem si camping, unde conexiunea directă cu natura e ceea ce isi doresc o parte bună din turisti.
Oferim o gamă larga de agrement, incepând cu colectarea diferitor plante,plimbare cu barca, olarit ,pină la excursii in natură.
Targul Cultural- Turistic ,, Hai la Piersici! ,,Ziua Nistrului,, Concerte in Tacere, ,,Jocurile de altadata,, etc- sunt doar cateva din evenimentele pensiunii care ofedră turistilor o experientă memorabila si autentica, iar acest lucru face ca vizitatortii sa revină la noi iar si iar.

Într-o perioadă, în care suntem dominați de tehnologie, nevoia de a avea în preajmă un obiect, o lucrare decorativă, în care să simți amprenta omului, tradițiile ce au alimentat această manifestare, nesiguranța, dar totodată profunzimea gestului, e tot mai mare. Materialele care ne înconjoară, acum, în acest secol, tind să ne izoleze de natură, de natural, de ceea ce suntem de fapt noi, ca ființe! Așadar, natura ne oferă totul și ne îmbie la creație! Aceasta este definiția meșteșugului, așa se conturează istoria unui neam!

Iar noi incercăm sa mergem mână in mănă cu natura!
g_21sq0pyhi2yu8ucc96bgrmdl1.jpg
g_gdenrsbn8cn6kllj882ggg3lp.jpg
g_whqhwj3qkrfgsrls8vl8cjjys.jpg
g_rk0j5maz4nlzqs8ha7n8667rd.jpg
g_bjcov4agvcgk9wgwrexih6r9n.jpg
g_tfhkvffi0gccq9rkqb0b34rr2.jpg
g_v35om6acdhyvm4wmv54xtgtz0.jpg
g_tjw56dhx7lwpt56x8dbao970i.jpg
g_mpfd3t8i5i54qoot0c30unt3v.jpg
g_ddu17qxsb5q9vadn6gw4xj71e.jpg
g_4n65t6na7fi0vi9heuq9qq70x.jpg
g_roevkfpyldayiaarui1zwdnow.jpg
Social Media