BRANSILVANIA, JUDEȚ BRAȘOV
Bransilvania Fantasy Boutique Chalet
Bransilvania Chalet isi deschide usile catre un univers fantezist, fascinant si incarcat de istorie. În fiecare colț al acestui loc magic, poveștile istorice prind viață prin detaliile si decorul ce o insufletesc. Acesta locatie speciala are o aura de mister si maretie ce te invita sa pornesti intr-o calatorie imaginara, oferind in acelasi timp o atmosfera de calm si contemplare. Dar magia acestui loc nu se oprește la poveștile din trecut, ci aduce eliberarea si regenerarea fiecarui suflet ce ii paseste pragul, prin confortul si energia pe care o ofera.
Bransilvania Chalet este o locatie de poveste creata cu suflet pentru suflet, in inima emblematicului Bran. Inconjurata de un peisaj natural sublim, la poalele muntilor Bucegi pe langa care raul Poarta isi murmura povestea de sute de ani, locatia noastra dispune de 8 camere tematice de un rafinament si confort aparte. Atentia la detalii si personalitatea fiecareia au trasformat-o intr-un loc fascinant. Fantezia imbinarii elementelor din fiecare colt al Bransilvaniei spune o poveste despre istorie, cultura si traditie,iar locatia in sine are menirea de a-ti oferi o experienta exclusiva si privata asemenea unui chalet personal de vacanta.
In apropierea noastra veti descoperi o varietate de obiective si atractii turistice precum Castelul Bran, Muzeul National Bran, Parcul Natural Bucegi, Cascada Urlatoarea, trasee pentru iubitorii de ciclism montan, drumetii ghidate, echitatie, salturi cu parapanta, paintball si multe altele. Dispunem de servicii de masa cu preparate traditionale pregatite de un bucatar profesionsit, dupa retete culese si readaptate din zona Bran-Moieciu-Simon. Zona de relaxare ofera o biblioteca de peste 1500 de carti, semineu si privelisti incantatoare spre crestele muntilor. Partia de schi Zanoaga se afla la un pas de noi, spre bucuria celor ce practica acest sport. Serviciul de inchiriere vehicule vine in ajutorul turistilor, pentru a da libertate de miscare si explorare a intregii zone.
g_kxhxxtemb3vcq2qyea8x3uakl.jpg
g_kz6wjmsl6al6zdihd4ivbig3x.jpg
g_4i4w2e69fgl30tzmjut4gjqbd.jpg
g_5tne3wsq0r6o2pumv2eqlhi14.jpg
g_9pte9y5955f19u9iq2jetgxsx.jpg
g_lmbyl5qdsefpi8f4qkhk91kqe.jpg
g_45larhsrcx2afvg7gou7i3ff9.jpg
g_s2c93nnf9c4gutsgf1hjtp1rw.jpg
g_ftyfqicklmpox7olexcl6d2ut.jpg
g_0xqc5c2bguosmx8ip0ek3r5eo.jpg
g_s19hef5o6aow5kh8yqhe3ysjv.jpg
g_4tiw3wc61l98zyg38z7jbpuyf.jpg
g_dvzc29ly4hsihyqphbyfk1lte.jpg
g_zqqi30gvhrr8zkroo182zhc7p.jpg
Social Media