OHANA BOUTIQUE HOTEL, JUDEȚ BRAȘOV
OHANA Boutique Chalet autentic argentinian în inima României
Bine ați venit la Ohana - singurul chalet autentic argentinian din România, situat în inima țării Făgărașului. Cu o arhitectură complet din lemn, inspirată de Patagonia, fiecare cameră oferă o experiență unică: San Juan, Iguazu, Ushuaia, Patagonia și Buenos Aires. Descoperiți un loc unde arta se întâlnește cu turismul prin seminarii artistice, proiecții de film și experiențe gastronomice autentice din Argentina și din zona locală din România. Bucurați-vă de panoramica uimitoare a Munților Făgăraș și simțiți magia autenticității în fiecare detaliu. Veniți să descoperiți Ohana - o destinație care îmbină frumusețea naturală cu cultura și ospitalitatea inconfundabilă argentiniană.
Ohana, perla țării Făgărașului, se distinge ca o destinație epică boutique în competiția pentru alegerea destinației anului 2024. Fiind unicul chalet autentic argentinian din România, Ohana aduce o bucată autentică de Patagonia în inima Carpaților. Construit complet din lemn, precum cele din Patagonia, chalet-ul oferă o atmosferă autentică și o panoramă impresionant de asemănătoare cu cea din regiunea argentiniană.

Camerele, fiecare cu design unic, poartă nume inspirate de la diverse orașe argentiniane, precum San Juan, Iguazu Deluxe, Ushuaia, Patagonia și Buenos Aires. Fiecare cameră oferă facilități distincte și atmosferă personalizată, aducând o experiență de cazare autentică și memorabilă.

Ohana nu este doar un loc de odihnă, ci și un spațiu unde arta întâlnește turismul. Oferă turiștilor oportunitatea de a lua parte la seminarii artistice, proiecții de film și experiențe gastronomice tipice atât din Argentina, cât și din zona locală a României.

Așezat în satul pitoresc Vistisoara, Ohana este poarta de acces spre Vârful Moldoveanu și Transfăgărășan, aflându-se la numai 25 de minute de acest traseu iconic. Cu obiective turistice remarcabile în apropiere, cum ar fi Cetatea Făgărașului, pârtia de ski și săniuș Drăguș, Mănăstirea Brâncoveanu, Templul ursitelor și Mănăstirea Cisterciană, Ohana se bucură de o locație privilegiată.

Ohana Boutique Hotel este potrivit atât pentru aventurieri dornici să exploreze natura înconjurătoare, cât și pentru familii cu copii, oferind spațiu amenajat, acceptând cu bucurie animalele de companie și punând la dispoziție facilități precum piscina și jacuzzi.

Elementul care adaugă o notă de lux și intimitate este camera deluxe Iguazu, cu ieșire privată la jacuzzi exterior. Această ofertă exclusivă completează perfect experiența oferită de Ohana, asigurând clienților o relaxare de neuitat într-un cadru montan de excepție.

În ansamblu, Ohana Boutique Chalet reprezintă o destinație de excepție, aducând un gust autentic al Argentinei în peisajul spectaculos al Făgărașului. Cu designul său unic, facilitățile variate și evenimentele culturale inedite, Ohana este cu siguranță un concurent puternic și merită să fie desemnată destinația anului 2024.
g_1jb8gw5gfddjwc6kfrig1jzjn.png
g_4hlpwzebrvbv5eaysl4928arx.png
g_l2x75dfthmefzhscrlj8wpgvz.png
g_gkghgp6mdhhtioe8eiwoa4yh4.png
g_neaamf23pk5io03qw5ul6bi95.png
g_uyid6e0etn3cx7o86wh2yaqay.png
g_8ngk3wnsbfylk7w9ihhoyrub0.png
g_t893gswrjf4mi9kosy3bkrc0k.png
g_qoil5n5gaoahgsox8x34jr98j.png
g_fhf4kgner0mm19wbk7h4qvyp8.png
g_cv0a2my1y7q0x4vgnrvr4rc13.png
g_xi7364nfqfy6y5sgdvk4nnyyr.png
g_vx9rtnwbkq4ddguixm8nsa8h7.png
g_kujfgefmjqeiqcu06pyo2l5ay.png
g_j5wowwqzffael3l1yjofqi8xg.png
Social Media