CASA TIMIS WELLNESS & SPA RESORT
Casa Timis Wellness & Spa Resort
Situat în inima naturii, Casa Timiș Wellness & Spa Resort îmbină armonios luxul contemporan cu splendoarea naturală. Cu o arhitectură impresionantă care îmbrățișează peisajul, fiecare colț al resortului este conceput pentru a valorifica și respecta mediul înconjurător. Oaspeții se pot bucura de cazare de excepție ce oferă vederi panoramice spre natura vibrantă.
Facilitățile noastre includ un spa de clasă mondială, restaurante gourmet ce servesc preparate din ingrediente locale și proaspete, precum și activități exclusive. De la yoga la răsărit până la excursii și tururi ale cramelor de pe celebrul Drum al Vinului, resortul este o oază de lux, tradiție și rafinament.
Sustenabilitatea este în centrul filozofiei noastre, fiecare element fiind gândit să minimizeze impactul asupra mediului și să promoveze bunăstarea comunității locale. Prin dedicarea noastră pentru excelență și inovație, resortul nostru nu este doar o destinație de vis, ci un pionier în industria ospitalității.
Casa Timiș Wellness & Spa Resort este un sanctuar al luxului contemporan, integrat armonios în splendoarea naturală a peisajului, oferind o escapadă memorabilă. Amplasat în mijlocul unui amfiteatru natural de vii, resortul promite o experiență vizuală și senzorială unică, îmbogățită de diversitatea activităților și a facilităților. Cu o suprafață de 160 de hectare, vizitatorii se bucură de alei pavate, biciclete, minigolf, ping-pong, 3 locuri de joacă pentru copii, lacuri amenajate, piscină exterioară încălzită și activități wellness în aer liber.
Spa-ul nostru de lux, în inima căruia se află medicina integrativă, oferă o abordare holistică a sănătății și bunăstării. Prin combinarea metodelor tradiționale de vindecare cu cele mai noi cercetări în domeniul sănătății, Embrace Holistic Healing Spa își propune să optimizeze starea de bine a fiecărui oaspete. Acesta include masaje diverse, saune și tratamente specializate care sunt personalizate pentru a răspunde nevoilor individuale ale oaspeților, încurajând echilibrul între minte, corp și spirit. Specialiștii noștri internaționali oferă consultații personalizate, tratamente și programe concepute să sprijine sănătatea holistică.
Atât conacul istoric din 1925, acum restaurat, cât și bungalow-urile, un concept unic în România, oferă unități de cazare care transpun oaspeții într-o lume de poveste.
Culinar, resortul excelează prin trei restaurante cu specific românesc modern, mediteranean și asian fusion, plus un bar englezesc unic în România. Experiențele de degustare de vin, cognac, Branch-urile tematice și Chef's Table transformă fiecare vizită într-o aventură gastronomică memorabilă, iar amplasamentul în mijlocul viilor accentuează legătura profundă cu terroir-ul local.
Prin dedicarea noastră pentru excelență și inovație, Resortul Casa Timiș nu este doar o destinație de vis, ci și un lider în industria ospitalității, oferind o experiență autentică și transformatoare. Este locul ideal pentru cei care caută o retragere din cotidian, într-un spațiu unde natura, confortul, aventura, istoria, cultura, gastronomia și arta vinului se îmbină armonios cu o abordare holistică a wellness-ului, promițând o experiență de neuitat.
g_0u4hapgi12qqy2jbenhd9mla2.png
g_qz2y1cugma7iq7rsmwknpfns0.png
g_13wdlufsg3rzlsptyto980iza.png
g_650p45sz552yqhc4ly0ymah8a.png
g_88cqgifbthq18h96i5mha4nm5.png
g_4pv4s8ry7j2327egamulhy7tr.png
g_57ytrx6d1wu9ta5gn6orzdcu5.png
g_vhammd85og7yc88qhbjtj37qs.png
g_aa1ogcjnqng2h5hi3513fc72q.png
g_tfcojp96b5u6y31h4xbiyk9y7.png
g_xo8k0jkb5bg0s3qcmf6dxky9b.png
g_3j8rwi5qsq1uawkgxwlzkliw6.png
g_qtsw5qaimzwhs68dkhing8ltr.png
g_x9od0n8xt2lij5ncgpzreb5lu.png
g_mfibgk5r0dqx3lwrbmo85sonb.jpg
Social Media