PLEIADA BOUTIQUE HOTEL, JUDEȚ IAȘI
Pleiada Boutique Hotel
PLEIADA BOUTIQUE HOTEL - Un concept hotelier de lux

Amplasat în unul dintre cele mai frumoase și pline de semnificații orașe ale României, Pleiada Boutique Hotel este un univers eclectic și versatil al confortului, luxului și ospitalității. Resursele și facilitățile complexului au fost atent gândite pentru a oferi musafirilor pretențioși și avizați o excelentă alternativă de cazare pe durata vizitei la Iași, servicii impecabile de restaurant, precum și condiții deosebite pentru organizarea de evenimente și petrecerea timpului liber.
Pleiada Boutique Hotel este unicul hotel de cinci stele din regiunea Moldovei. Hotelul este amplasat într-o zonă liniștită și retrasă a Iașului. La doar șapte minute de mers cu mașina până în centrul orașului, locul este o oază de liniște, plin de sunetele naturii și de unde răsăriturile și apusurile sunt un real spectacol.

“Inspired by nature” este ideea care a stat la baza construirii aripei de cinci stele a hotelului. Oaspeții pot rezerva camere și apartamente exclusive, ce redau atmosfera confortabilă, intimă și potrivită vizitelor de tip business, leisure sau family trip.

Pleiada Boutique Hotel este singurul hotel ce are un Wall of Fame și câte o expoziție de artă în fiecare lună. Vii la Pleiada și descoperi o lume întreagă!
g_3n6ocea2oorepd04tb3ofuq6h.jpeg
g_71sul5ytgwqni14mhv40swlrh.jpeg
g_ucy1vdrnvoa1b9zjnid4cbx0e.jpeg
g_sdan734674slttb329s3ynzh2.jpeg
g_2pie5b2vl4i938p34uu48g54s.jpeg
g_n6acjdym4q04ap1ll90w1iyqy.jpeg
g_slvptvfjonce37upnf9pfc5xk.jpeg
g_du58tgjzvq9cagphqpwu5mxlx.jpeg